Verbouw

Wij bieden verschillende oplossingen aan.

Waarom Sieb Bouw?

Een verbouwing in uw huidige woning kan een uitstekend alternatief zijn in plaats van verkopen. Wij bieden verschillende oplossingen aan:

Aanbouw

Een aanbouw aan uw huis is een ideale oplossing voor als u groter wilt wonen maar niet wilt verhuizen. Wij regelen dat voor u van A tot Z, van uitrekenen constructeur tot het laatste likje verf.

Renovatie

Wilt u uw huis veranderen naar uw nieuwe wensen ook dat doet Sieb Bouw voor u. Muren verplaatsen, doorgang maken, kamer erbij, u verzint het maar en wij regelen het voor u.

Verbouw badkamer

Bent u uw oude badkamer zat? Dan kan ik u helpen met het ontwerp en ideeën voor een nieuwe badkamer en dit tot uitvoering brengen samen met mijn ervaren installateur en tegelzetter.

Verbouw Zolder

Van uw zolder een tweede verdieping maken is een ideale manier om uw huis te vergroten. Ook dit kunnen wij verzorgen voor u, van een extra trap naar zolder tot een dakkapel of dakraam.

Overige verbouwing

Verzin maar een verbouwing en wij kunnen het realiseren, van extra verdieping op woning tot buiten kozijnen plaatsen, niks is ons te gek.

Verbouw - Sieb Bouw

Ook plannen om te verbouwen? Ik kom graag langs om de plannen te bespreken.

Kom in contact

Referenties Sieb Bouw

Verbouw - Sieb Bouw

Van een bekende kreeg ik te horen dat Pascal al een paar mooie projecten had gerealiseerd dit sprak ons aan en zo zijn we bij hem terecht gekomen. We zijn zeer tevreden over aanbouw die Sieb Bouw voor ons heeft verricht. De samenwerking tussen Pascal en de architect verliep goed en we zijn zelfs nog onder budget uitgekomen. Pascal denkt goed met je mee en communiceert snel. Hij is zeer flexibel waardoor aanpassingen tijdens het werk nog mogelijk zijn. We beleven Sieb Bouw zeker aan en zijn zeer tevreden over de communicatie en kwaliteit. Toen er achteraf iets nog niet helemaal goed bleek heeft Pascal dit direct verholpen.

Familie Reussing, Westervoort

Verbouw - Sieb Bouw

Via een vriend van ons zijn we aan de naam Sieb Bouw gekomen. Sieb Bouw heeft bij ons een aanbouw gemaakt achter het huis. Sieb Bouw levert goed werk van kwalitatief hoog niveau. Maar wat voor ons nog belangrijker was, is dat Sieb Bouw oprecht meedenkt met de bouwplannen en daarbij pro actief met goede adviezen komt. Daarnaast is Pascal een prettig persoon om mee te overleggen en afspraken te maken. Ik ben dus zeer tevreden over zijn diensten. We zouden Pascal zeker aanraden gezien we zelf ook al meerdere malen terug zijn gekomen. Een leuke bijkomstigheid; hij laat de bouwplaats ook weer netjes achter.

Christian & Maud Derksen, Doesburg