Verbouw

Wij bieden verschillende oplossingen aan.

Waarom Sieb Bouw?

Een verbouwing in uw huidige woning kan een uitstekend alternatief zijn in plaats van verkopen. Wij bieden verschillende oplossingen aan:

Aanbouw

Een aanbouw aan uw huis is een ideale oplossing voor als u groter wilt wonen maar niet wilt verhuizen. Wij regelen dat voor u van A tot Z, van uitrekenen constructeur tot het laatste likje verf.

Renovatie

Wilt u uw huis veranderen naar uw nieuwe wensen ook dat doet Sieb Bouw voor u. Muren verplaatsen, doorgang maken, kamer erbij, u verzint het maar en wij regelen het voor u.

Verbouw badkamer

Bent u uw oude badkamer zat? Dan kan ik u helpen met het ontwerp en ideeën voor een nieuwe badkamer en dit tot uitvoering brengen samen met mijn ervaren installateur en tegelzetter.

Verbouw Zolder

Van uw zolder een tweede verdieping maken is een ideale manier om uw huis te vergroten. Ook dit kunnen wij verzorgen voor u, van een extra trap naar zolder tot een dakkapel of dakraam.

Overige verbouwing

Verzin maar een verbouwing en wij kunnen het realiseren, van extra verdieping op woning tot buiten kozijnen plaatsen, niks is ons te gek.

Verbouw - Sieb Bouw

Ook plannen om te verbouwen? Ik kom graag langs om de plannen te bespreken.

Kom in contact

Referenties Sieb Bouw

Verbouw - Sieb Bouw

Via een partner van Sieb Bouw zijn we doorverwezen naar Pascal. We waren op zoek naar een bouwbedrijf dat ons nieuwsbouw huis kon bouwen. In Pascal vonden we uiteindelijk deze partij en we zijn uitermate tevreden over de samenwerking. Pascal komt zijn afspraken na en zijn communicatie is erg fijn. We hebben zelfs tijdens de bouw nog een aantal zaken kunnen wijzigen. Erg flexibel. Alles verliep ook volgens de planning. We kunnen Sieb Bouw aanbevelen voor uw nieuwsbouw woning.

Allard en Melissa, Huissen

Verbouw - Sieb Bouw

Onze bouwadviseur had onder velen Pascal aangeraden als partij voor onze verbouwing. We zijn blij dat we met Pascal in zee zijn gegaan. Hij komt zijn afspraken na en heeft binnen de afgesproken periode van 7 weken opgeleverd. Zelfs tijdens de verbouwing waren wijzigingen nog mogelijk. Wij bevelen Sieb bouw aan en bij een volgende keer zullen wij Sieb bouw weer inschakelen. De bouw is tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Janny en Ted Vonk, Oosterbeek