Verbouw

Wij bieden verschillende oplossingen aan.

Waarom Sieb Bouw?

Een verbouwing in uw huidige woning kan een uitstekend alternatief zijn in plaats van verkopen. Wij bieden verschillende oplossingen aan:

Aanbouw

Een aanbouw aan uw huis is een ideale oplossing voor als u groter wilt wonen maar niet wilt verhuizen. Wij regelen dat voor u van A tot Z, van uitrekenen constructeur tot het laatste likje verf.

Renovatie

Wilt u uw huis veranderen naar uw nieuwe wensen ook dat doet Sieb Bouw voor u. Muren verplaatsen, doorgang maken, kamer erbij, u verzint het maar en wij regelen het voor u.

Verbouw badkamer

Bent u uw oude badkamer zat? Dan kan ik u helpen met het ontwerp en ideeën voor een nieuwe badkamer en dit tot uitvoering brengen samen met mijn ervaren installateur en tegelzetter.

Verbouw Zolder

Van uw zolder een tweede verdieping maken is een ideale manier om uw huis te vergroten. Ook dit kunnen wij verzorgen voor u, van een extra trap naar zolder tot een dakkapel of dakraam.

Overige verbouwing

Verzin maar een verbouwing en wij kunnen het realiseren, van extra verdieping op woning tot buiten kozijnen plaatsen, niks is ons te gek.

Verbouw - Sieb Bouw

Ook plannen om te verbouwen? Ik kom graag langs om de plannen te bespreken.

Kom in contact

Referenties Sieb Bouw

Verbouw - Sieb Bouw

In 2017 hadden wij een perceel gekocht en een architect in de arm genomen om samen met ons een huis te ontwerpen. De architect heeft ons Sieb Bouw aanbevolen. Wij zijn van a tot z tevreden over Sieb Bouw. Alles ging in goed overleg en harmonie. Wij gingen voor een project met zo min mogelijk meerwerk, zodat we vanaf het begin de kosten goed konden overzien. Hier is Sieb Bouw helemaal in meegegaan. Het was voor ons de eerste keer dat we een huis lieten bouwen.  Dat was natuurlijk heel spannend.  Door het vertrouwen dat Sieb Bouw ons vanaf het begin af aan gaf en de open communicatie konden wij er ook echt van genieten. Wij bevelen Sieb Bouw zeker aan. We hebben een prachtig huis, dit is te danken aan het vakmanschap en de flexibiliteit van Sieb Bouw. Waar wij ook echt blij mee waren is dat wij tijdens de bouw steeds mochten komen kijken. Er werd voldoende tijd vrijgemaakt voor ons om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Goris, Huissen

Verbouw - Sieb Bouw

Via via ben ik bij Pascal terecht gekomen. Vrienden van ons waren uitermate tevreden over zijn werkzaamheden en hebben hem direct aangeraden. We zochten iemand die ons kon helpen bij het bouwen van een veranda. Pascal is een vakman, zeer vriendelijk en service gericht. Alle puntjes werden tot in de kleinste details afgewerkt. Zijn communicatie is van tevoren en tijdens de uitvoering zeer plezierig. We zouden Pascal andere ook aanbevelen.

Familie Matser, Westervoort